Brončani sponzor 13. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa „Hranom do zdravlja“
Dana 16. i 17. rujna 2021. godine u prostorijama Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, održan je 13. međunarodni znanstveno-stručni skup „Hranom do zdravlja“. Skup su organizirali Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u suradnji s Tehnološkim fakultetom Univerziteta u Tuzli, Farmaceutskim fakultetom Univerziteta u Tuzli, Udruženjem za nutricionizam i dijetetiku te Komorom magistara farmacije Tuzlanskog kantona s ciljem pružanja najnovijih saznanja o važnim temama iz domena sigurnosti i kvalitete hrane te proizvodnji i utjecaju hrane na zdravlje.
Shimadzu je i ove godine imao posebnu čast nositi titulu brončanog sponzora jednog ovakvog događaja te tako doprinijeti podizanju svijesti o pitanjima zdravstvene ispravnosti i sigurnosti hrane. Uz to, kao odgovor na sve veću potražnju za brzim i učinkovitim ispitivanjem sigurnosti i kvalitete hrane, naša prodajna predstavnica Sara Vranješ prezentirala je i naša najnovija tehnološka dostignuća i analitička rješenja za poboljšanje održivosti, kvalitete i sigurnosti u proizvodnji hrane.
Ovim dvodnevnim Skupom okupili su se eminentni stručnjaci velikog broja različitih struka iz Hrvatske i inozemstva s ciljem naglašavanja važnosti proizvodnje i upotrebe zdravstveno ispravne i nutritivno vrijedne hrane koja je u skladu s potrebama našeg organizma.