10. kongres CEFood, 10.-11.06.2021., ONLINE
Shimadzu online predavanje na 10. CEFood kongresu
Shimadzu Vas poziva na online predavanje od strane Ericha Leitnera, profesora sa tehnološkog fakulteta u Grazu, Austrija, te prezentaciju Uwe Oppermanna, stručnjaka iz područja hrane iz Shimadzu europske središnjice u Duisburgu, Njemačka, koja ćete moći popratiti na kongresu CEFood (10th Central European Food Congress), već 10. put održavanog u organizaciji Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Sarajevo (Bosna i Hercegovina).
Kongres se povodom pandemiološke situcije održava online 10. i 11. lipnja 2021., a kako ima obilježje međunarodnog karaktera, očekuje se, potaknuti prošlogodišnjim iskustvima, populacija vodećih profesionalaca iz različitih područja prehrambene industrije, i to u vezi s proizvodnjom, kvalitetom i sigurnošću hrane.
Konkretno Erich Leitner inače je stručan i redovan predavač na Shimadzu događanjima, posebno u području kvalitete hrane, sastojcima hrane i njegovom opusnom iskustvu korištenja Shimadzu tehnologije preko više od 10 godina, što možete pogledati i u objavljenom časopisu Journal, a tema predavanja na imenovanom kongresu je „The quality of food-how to measure flavor and off-flavor“.
Temu „Challenges in Food Analysis – A closer look in the analytical toolbox“ će obraditi Uwe Oppermann kroz svoju prezentaciju. Imenovani, kao dugogodišnji Shimadzuov stručnjak u području hrane, prikazati će sve potencijalne problematike u prehrambenoj industriji i ukazati na potencijalna rješenja s aspekta sigurnosti hrane.
Detaljnije informacije, kao i podaci o registraciji, možete pronaći na sljedećoj poveznici https://cefood2021.ppf.unsa.ba/.