Značajke

Opsežni izbor aplikacijskih programa za široki raspon korisničkih aplikacija

Funkcionalnost UV-2700i / 2600i može se slobodno proširiti u skladu s ciljem mjerenja. Primjenjujući mnoštvo dodataka, sustav može odraditi bilo koje korisničke aplikacije i različite situacije. Zahvaljujući intuitivnim operacijama, svatko može lako dobiti potrebne podatke.

Extensive Selection of Application Programs for a Wide Variety of User Applications

Povezane aplikacije 

Proširinje za blisko infracrveno mjerenje
Jednostruki monokromator UV-2600i

Ključna značajka jednog monokromatorskog sustava UV-2600i je raspon valnih duljina mjerenja. Korištenjem opcionalnog dodatka integrirajuće sfere ISR-2600Plus, raspon valnih duljina mjerenja može se proširiti od 220 nm do 1400 nm, značajno proširujući njegovu primjenu.

Wider Measurement Wavelength Range

Integrirajuća sfera omogućava mjerenja do 1400 nm

UV-2600i je također opremljen vlastitom Shimadzu difrakcijskom rešetkom Lo-Ray-Ligh koja postiže visoku učinkovitost i nisku razinu zalutale svjetlosti. Instaliranjem ISR-2600Plus integrirajuće sfere s dva detektora, raspon valnih duljina od 300 nm do 1100 nm kod konvencionalnih modela može se proširiti na 1400 nm. Uz to, UV-2600i postiže značajno smanjenje šuma, a može se prilagoditi mjerenjima anti-refleksnih filmova solarnih ćelija i rezine od polikristalnog silicija.

Mjeri male razlike apsorbancije
Dvostruki monokromator UV-2700i

Opremljen dvostrukim monokromatorom koji postiže ultra nisku razinu zalutale svjetlosti, UV-2700i je optimalan za mjerenje uzoraka niske transmisije, poput polarizacijskih filmova koji se koriste za LCD ploče. UV-2700i može mjeriti do 8 Abs i može izvršiti točna transmisijska mjerenja do 1 dijela u 100 milijuna, u skladu s različitim uzorcima mjerenja.

 
Absorbance Linearity

Postiže ultra-nisku zalutalu svjetlost, omogućujući 8 Abs mjerenja 

U slučaju uređaja opremljenog općim dvostrukim monokromatorom, apsorbancija koja se može pokriti je oko 5 do 6, ali UV-2700i nudi raspon do 8 Abs, s vrijednosti transmitance od 0,000001% (1 dio u 100 milijuna). Ovaj sustav postiže mjerenja apsorbance visoke razine s neusporedivom preciznošću. Pored mjerenja čak i uzoraka visoke koncentracije, što  uklanjanja potrebu za razrjeđivanjem uzoraka, sustav se može primijeniti i za ocjenu transmisijskih karakteristika polarizacijskih filmova. Valne duljine u rasponu od 400 nm do 650 nm mogu se mjeriti na 8 Abs.

 

Spectral Comparison of Aqueous Potassium Permanganate Solutions

Sample Polarization Film Measurement

Mjerenje uzorka polarizacijskog filma

S rotirajućim držačem filma (fotografija dolje) mogu se postaviti dva uzorka filma na istu optičku os. U ovom primjeru polarizacijski film se zakreće u ravnini, a transmisija se mjeri kada film propušta i blokira svjetlost.

 

Omogućuje usklađenost s ER/ES propisima i jače upravljanje podacima

Novi spektrofotometar s LabSolutions UV-Vis programskom podrškom, koja štedi vrijeme mjerenja, pruža pogodnije analitičko okruženje.

Enables Compliance with ER/ES Regulations and Stronger Data Management

 

Top of This Page