Jednostavno korištenje i održavanje

Jednostavno održavanje, dizajn prilagođen korisniku

Uz TD-30 seriju, pristup potrošnom materijalu (o-prstenovima, filterima) omogućen je s gornje strane instrumenta, što čini zamjenu potrošnih dijelova jednostavnom. Sustav je opremljen softverskom funkcijom koja bilježi broj korištenja potrošnog materijala i dijelova za održavanje te unaprijed obavještava korisnika kada je potrebno zamijeniti određene dijelove. Ova funkcija smanjuje vrijeme zastoja u radu.

Problemi s epruvetama su otklonjeni uz funkciju zaštite epruvete i funkciju otpuštanja tlaka 

Serija TD-30 ima ugrađeni senzor za zaštitu epruveta, što značajno smanjuje oštećenje epruvete tijekom skidanja poklopca. Osim toga, prije uklanjanja epruvete, tlak u epruveti se smanjuje, što produžuje životni vijek epruvete.

Prikladne mjere kod pojave pogreške u analizi 

Ako korisnik zaboravi staviti uzorak u postolje ili je uočena greška curenja zbog neispravnog proizvoda, moguće je odabrati hoće li se uzastopna analiza prekinuti ili će se preskočiti korak u kojem je uočena pogreška i nastaviti. Kao rezultat ove funkcije, štedi se vrijeme i povećava se produktivnost laboratorija. 

Intuitivna i jednostavna programska podrška

Korisničko sučelje upravljačkog softvera za TD-30 seriju ima isti izgled kao GC i GC-MS prozori za postavljanje metoda i sekevenci uzoraka. Osim toga, jednostavno je naučiti princip rada.

Učinkovito upravljanje instrumentima pomoću različitih alata

Neovisna provjera curenja može se koristiti za potvrdu nakon održavanja i za potvrdu statusa epruveta za uzorke. Korištenjem funkcije kondicioniranja cijevi za hvatanje, korisnici mogu smanjiti pozadinski šum odmah nakon zamjene cijevi za hvatanje.

Top of This Page