Izvrsne procesne mogućnosti i osnovne funkcionalnosti

Opsežan kapacitet za uzorke (do 120 uzoraka)

TD-30R ima maksimalni kapacitet od 120 uzoraka, što omogućava obradu velikog broja uzoraka uzastopnim analizama preko noći i vikendom. Osim toga, postolje za uzorke nalazi se niže na prednjoj strani instrumenta što olakšava pristup uzorcima čak i tijekom analize što smanjuje mogućnost pogreške prilikom pozicioniranja uzoraka.

Učinkovita analiza s funkcijom preklapanja i funkcijom prekida 

S TD-30 serijom, funkcija preklapanja omogućava da se sljedeći uzorak prethodno pripremi dok traje GC analiza, što skraćuje vrijeme ciklusa analize. Uz to, funkcija prekida omogućuje naknadno postavljanje neplaniranih uzoraka čak i tijekom uzastopne analize. Kao rezultat toga, uzorak se može dodati nakon provjere rezultata za drugi uzorak, a može se prihvatiti i zahtjev za hitnom analizom uzorka.

Analiza visoke osjetljivosti za komponente visoke temperature vrelišta uz liniju za uzorke bez hladnih točaka
 

TD-30 serija omogućuje grijanje cijele linije za uzorke, tako da nema hladnih točaka. Pored toga, linija za uzorke, uključujući prijenosnu liniju, dizajnirana je da bude kratka što minimizira mrtvi volumen. Ova značajka omogućuje analizu visoke osjetljivosti čak i za visoko adsorbirane komponente i komponente visoke točke vrelišta.

 

Top of This Page