Ostali brendovi u ponudi

 

Shimadzu d.o.o. svoju ponudu analitičkih, mjernih i testnih uređaja kontinuirano nadopunjuje i ostalim svjetski poznatim brendovima.

Uz nužan uvjet zadržavanja i uvažavanja visokih standarda koje postavlja rad na Shimadzu uređajima, ali i visoki kriteriji ponude proizvoda i usluga unutar tvrtke, cilj nam je postati One-stop source za nabavu potrošnog materijala i povezane laboratorijske opreme. Osim uštede vremena i truda, na ovaj način osiguravate optimalno rukovanje i održavanje dugovječnosti vaših uređaja. Naši prodajni predstavnici sa zadovoljstvom će vas savjetovati kako pravilnim odabirom potrošnog materijala doći do rezultata na brži i ekonomičniji način te ponuditi najsuvremenija analitička rješenja za sve vaše nedoumice i probleme. 

Brendove iz naše ponude potražite i u našim regionalnim uredima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Republici Sjevernoj Makedoniji.

Brendovi u ponudi:

 
 

Tvrtka GL Sciences Inc. osnovana je 1968. godine u Japanu i prva je kompanija u svijetu koja je proizvela čistu siliku za HPLC kolone. Do danas je postala jedan od vodećih svjetskih dobavljača kolona za kromatografiju, najpoznatija po svom brendu Inertsil.

Uz GC/GC-MS i HPLC kolone, široki portfelj kompanije između ostalog uključuje i potrošni materijal za pripremu uzoraka, proteomska istraživanja, vrećice za uzorkovanje, detektor curenja plina, a na stranicama kompanije pronaći ćete i bogatu bazu GC/LC aplikacija razvijenih od strane njihovih R&D inženjera.

Europsko središte nalazi se u nizozemskom gradu Eidenhovenu, a suradnja s tvrtkom GL Sciences poznata je po najkraćim rokovima isporuke kolona do kranjeg korisnika i najkonkurentnijim cijenama na tržištu!

Kontakt: 

Matea Potkrajčić, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 922

matea.potkrajcic@shimadzu.hr

 

Shodex je marka HPLC kolona japanskog proizvođača Showa Denko, međunarodne kemijske kompanije sa europskim sjedištem u Münchenu, Njemačka. 

Shodex HPLC kolone proizvode se preko 50 godina, u kojem periodu je kompanija stekla zavidno znanje, iskustvo i bazu aplikacija. Kompanija je specijalzirana za proizvodnju visokokvalitetnih polimernih kolona dugog vijeka trajanja, u analitičkim, mikro ili preparativnim dimenzijama.

Shodex HPLC kolone koriste istraživački, analitički i razvojni laboratoriji iz različitih područja i industrija diljem svijeta.

Zatražite svoju gratis demo Shodex HPLC kolonu na testni period od 30 dana!

Kontakt: 

Matea Potkrajčić, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 922

matea.potkrajcic@shimadzu.hr

 
 

Njemačka tvrtka RECIPE jedna je od vodećih svjetskih kompanija u HPLC i LC-MS/MS dijagnostici. Svojim dijagnostičkim proizvodima premium kvalitete te kompetentnom i brzom uslugom, RECIPE je pouzdan partner svakog dijagnostičkog laboratorija.

Razvojem novih i inovativnih proizvoda tvrtka RECIPE širi svoj postojeći portfelj posebice u području terapijskog praćenja koncentracije lijeka i automatiziranim LC-MS/MS analizama.

Kontakt: 

Vedran Regvar, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 942

vedran.regvar@shimadzu.hr

 

Mitsubishi Chemical Analytech je tvrtka koja već više od 40 godina doprinosi znanosti kroz razvoj naprednih analizatora, osobito u području elementarnih analiza. Sjedište tvrtke je u Japanu, a centralni ured za područje Europe je smješten u Njemačkoj s pripadajućim analitičkim i istraživačkim laboratorijem.

Vodeći proizvodi su analizatori poput TOX (Total Organic Halogen analizator), AOX (Adsorbable Organic Halogen analizator) i NSX (Nitrogen, Sulfur and Halogen analizator). Mitsubishi Chemical Analytech proizvode koriste istraživački, analitički i razvojni laboratoriji iz različitih područja i industrija diljem svijeta. 

Ukoliko razmišljate o nabavi Mitsubishi analizatora, slobodni nas kontaktirajte i dogovorite slanje svojih uzoraka na probne analize!

Kontakt:

Ana Konta, dipl. ing. agr.

+385 (0)1 6185 777

+385 (0)91 3567 913

ana.konta@shimadzu.hr

 

 

Tvrtka je aktivna na tržištu preko 80 godina, a kao pionir japanskog fotografskog filma, Fujifilm je iskoristio svoju tehnologiju snimanja i informiranja kako bi postao globalna tvrtka poznata po inovacijama u zdravstvu, grafičkoj umjetnosti, optičkim uređajima, visoko funkcionalnim materijalima i drugim područjima visoke tehnologije.

Prescale film je poznati brend Fujifilma koji služi za mjerenje intenziteta i raspodjele tlaka u samoj proizvodnji. Specifično se koristi kod kontrole kvalitete pritiska (distribucije tlaka), mjerenja topline, te mjerenja volumena ultraljubičastog svjetla.

Kontakt:

Ana Konta, dipl. ing. agr.

+385 (0)1 618 777

+385 (0)91 3567 913

ana.konta@shimadzu.hr

 
 

Kanadska tvrtka Regent Instruments Inc. prisutna već 30 godina na tržištu bavi se analizom slika iz područja biljnih znanosti – točnije softverskim rješenjima u analizi morfologije i fiziologije bilja te kvantifikacije biljnih bolesti i učinjenih šteta. 

Regent softveri analiziraju lišće, korjenje, sjemenke te kompletnu drvnu anatomiju. Regent softvere koriste istraživački, analitički i razvojni laboratoriji orijentirani na proizvodnju hrane, zaštitu okoliša i analitiku biljnog materijala.

Kontakt:

Ana Konta, dipl. ing. agr.

+385 (0)1 6185 777

+385 (0)91 3567 913

ana.konta@shimadzu.hr

 
 

Francuska tvrtka Innopsys prisutna je na tržištu već 20 godina, a razvija, proizvodi i prodaje opremu i pripadajući softver za biotehnološke i medicinske istraživačke laboratorije kombinirajući ekonomičnost s visokim performansama uređaja.

Tvrtka ulaže 30% svog prometa u istraživanje i razvoj, a vlastiti napori u kombinaciji s brojnim akademskim i industrijskim partnerstvima čine Innopsys tvrtku visoko potencijalnom na tržištu budućih biotehnoloških proizvoda. Innopsys je od 2006. godine ponudio kompletnu paletu InnoScan mikroprocesorskih skenera, čime je postala vodeća tvrtka na svom tržištu u području life science tehnologija.

Kontakt:

Ana Konta, dipl. ing. agr.

+385 (0)1 6185 777

+385 (0)91 3567 913

ana.konta@shimadzu.hr

PREUZMITE LETAK

 
Top of This Page