Ostali brendovi u ponudi

Shimadzu d.o.o. svoju ponudu analitičkih, mjernih i testnih uređaja kontinuirano nadopunjuje i ostalim svjetski poznatim brendovima.

Uz nužan uvjet zadržavanja i uvažavanja visokih standarda koje postavlja rad na Shimadzu uređajima, ali i visoki kriteriji ponude proizvoda i usluga unutar tvrtke, cilj nam je postati One-stop source za nabavu potrošnog materijala i povezane laboratorijske opreme. Osim uštede vremena i truda, na ovaj način osiguravate optimalno rukovanje i održavanje dugovječnosti vaših uređaja. Naši prodajni predstavnici sa zadovoljstvom će vas savjetovati kako pravilnim odabirom potrošnog materijala doći do rezultata na brži i ekonomičniji način te ponuditi najsuvremenija analitička rješenja za sve vaše nedoumice i probleme. 

Brendove iz naše ponude potražite i u našim regionalnim uredima u Beogradu, Sarajevu i Skopju.

Brendovi u ponudi:

Tvrtka GL Sciences Inc. osnovana je 1968. godine u Japanu i prva je kompanija u svijetu koja je proizvela čistu siliku za HPLC kolone. Do danas je postala jedan od vodećih svjetskih dobavljača kolona za kromatografiju, najpoznatija po svom brendu Inertsil.

Uz GC/GC-MS i HPLC kolone, široki portfelj kompanije između ostalog uključuje i potrošni materijal za pripremu uzoraka, proteomska istraživanja, vrećice za uzorkovanje, detektor curenja plina, a na stranicama kompanije pronaći ćete i bogatu bazu GC/LC aplikacija razvijenih od strane njihovih R&D inženjera.

Europsko središte nalazi se u nizozemskom gradu Eidenhovenu, a suradnja s tvrtkom GL Sciences poznata je po najkraćim rokovima isporuke kolona do kranjeg korisnika i najkonkurentnijim cijenama na tržištu!

Kontakt: 

Matea Potkrajčić, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 922

matea.potkrajcic@shimadzu.hr


Shodex je marka HPLC kolona japanskog proizvođača Showa Denko, međunarodne kemijske kompanije sa europskim sjedištem u Münchenu, Njemačka. 

Shodex HPLC kolone proizvode se već 50 godina, u kojem periodu je kompanija stekla zavidno znanje, iskustvo i bazu aplikacija. Kompanija je specijalzirana za proizvodnju visokokvalitetnih polimernih kolona dugog vijeka trajanja, u analitičkim, mikro ili preparativnim dimenzijama.

Shodex HPLC kolone koriste istraživački, analitički i razvojni laboratoriji iz različitih područja i industrija diljem svijeta.

Zatražite svoju gratis demo Shodex HPLC kolonu na testni period od 30 dana!

Kontakt: 

Matea Potkrajčić, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 922

matea.potkrajcic@shimadzu.hr


Njemačka tvrtka RECIPE jedna je od vodećih svjetskih kompanija u HPLC i LC-MS/MS dijagnostici. Svojim dijagnostičkim proizvodima premium kvalitete te kompetentnom i brzom uslugom, RECIPE je pouzdan partner svakog dijagnostičkog laboratorija.

Razvojem novih i inovativnih proizvoda tvrtka RECIPE širi svoj postojeći portfelj posebice u području terapijskog praćenja koncentracije lijeka i automatiziranim LC-MS/MS analizama.

Kontakt: 

Vedran Regvar, mag. appl. chem.

+385 (0)1 61 86 777

+385 (0)91 3567 942

vedran.regvar@shimadzu.hr

Top of This Page