Okoliš

Zaštiti najvitalnije resurse u svijetu i postaviti analitička pitanja o zaštiti okoliša

Čisti okoliš je temelj svakog oblika život na Zemlji. Bez obzira da li se radilo o vodi, tlu ili zraku - čuvati okoliš čistim u svrhu zaštite svih živih bića je, ili bi barem trebala biti, primarna obaveza svakog društva. Analitički instrumenti su ključna tehnologija kojom se mjere uvjeti i stanje okoliša; što znači da postavljaju dijagnoze, procjenjuju i kontroliraju zagađenja.

Kvaliteta za život

Čista voda je izvor života. Na njezinu kvalitetu može utjecati kontaminacija tla - toksični elementi nalaze svoj put kroz zemlju i dolaze do izvora pitke vode. Otuda, kontaminacija utječe na uzgoj usjeva i u konačnici na našu hranu i namirnice koje kupujemo. Zrak i atmosfera, s druge strane, pate zbog otpuštanja štetnih plinova koji nastaju kao nusprodukt u različitim proizvodnjama; industrijskim, poljoprivrednim ili iz domaćinstava.  

Naša rješenja

Kao tvrtka koja brine o zaštiti potrošača i proizvoda, Shimadzu nudi širok raspon analitičkih instrumentalnih tehnika kojima pokriva brojne izazovne aplikacije u vezi okoliša - kromatografija, masena spektrometrija (GC-MS, LC-MS, MALDI), sum parameter (TOC), čip elektroforeza te spektroskopija (UV-Vis, FTIR, AAS, ICP-OES). Ovi visokokvalitetni proizvodi postaju temelj slogana "Excellence in Science" koji Shimadzu u svakoj prilici naglašava, kombinirajući u jednom produktivnost, točnost i zadovoljavanje svih regulatornih zahtjeva. Velika količina aplikacija u bazi ukazuje na to koji su izazovi okoliša najčešći, gdje se pojavljuju i na koji način se najuspješnije rješavaju.

Pogledajte našu široku listu visokokvalitetnih proizvoda i saznajte sve informacije o SHIMADZU analitičkim instrumentima i njihovim metodama.

Kako biste vidjeli koje sve aplikacije su moguće sa SHIMADZU analitičkim instrumentima, molimo Vas pogledajte u našu bazu u kojoj nudimo širok popis aplikacija, brošura sa informacijama o metodama te rješenja za aktualne, specifične, individualne ili osnovne probleme. 

Registracija je besplatna i traje svega minutu!

Više informacija pronađite na našoj Korporativnoj Web stranici

News & Hot Topics

Coverstory LCGC (Germany) „Spurenanatyik flüchtiger organischer Verbindungen“

Related links

Industries

Top of This Page