MIURA GO-xHT

Sustav za pročišćavanje uzoraka - analiza dioksina i polikloriranih bifenila (PCB)
MIURA GO-2HT / 4HT / 6HT

Kao europski distributer za MIURA Co. Ltd, nudimo revolucionarnu GO-xHT seriju sustava za pročišćavanje uzoraka, koja znatno olakšava postupak pripreme uzorka za analizu dioksina i polikloriranih bifenila (PCB) na GC-MS/MS sustavu. 

Miura Institut za znanost o okolišu fokusira se na istraživanje i mjerenje razine onečišćenja u okolišu te radi na razvoju i komercijalizaciji tehnologije za obradu onečišćenja iz okoliša, poput dioksina i PCB-ovaa (poliklorirani bifenil).

MIURA razvija „zelenu tehnologiju“, čime dijeli zajednički cilj sa Shimadzu korporacijom, te nudi sustave za pročišćavanje različitih vrsta uzoraka poput hrane, hrane za životinje, tla, mulja i mnogih drugih, uz minimalan utjecaj na okoliš.

 

 

Značajke

GO-xHT sustavi nude brojne pogodnosti za poboljšanje vaše laboratorijske učinkovitosti i skraćuju vrijeme potrebno za povratak investicije (ROI).

  • Nema unakrsne kontaminacije

Zahvaljujući dizajnu bez ventila i jednokratnim kolonama, MIURA serija GO-xHT nudi jedinstveno rješenje koje uklanja rizik od unakrsne kontaminacije.

  • Manja potrošnja otapala

Tok uzorka bez ventila, mali broj kanala i potrošne kolone znatno smanjuju mrtvi volumen što u konačnici rezultira manjom potrošnjom otapala. Također, za proces nije potrebno klorirano otapalo, što drastično smanjuje troškove otapala i troškove za recikliranje otapala!

  • Do 6 uzoraka / 2H 

Pročišćavanje uzoraka za analizu dioksina i PCB-ova je fleksibilnije i brže nego ikad. S kombinacijom modula od 2 seta kolona koji se mogu samostalno pokrenuti, sustav se lako prilagođava vašem uzorku.

Tri dostupne verzije

S tri dostupne verzije - 2, 4 ili 6 paralelnih kolona - sustav GO-xHT povećava protok čišćenja uzorka uz smanjenje potrošnje otapala i eliminaciju unakrsne kontaminacije, prisutne kod starijih tehnologija.

Potpuno rješenje koje uključuje ekstrakciju, pročišćavanje i analizu uzoraka 

Kkao bi se ponudilo potpuno rješenje za analizu dioksina i PCB-ova, tvrtke Shimadzu, MIURA i BUCHI udružile su se kako bi ponudile najefikasnije rješenje za ekstrakciju, pročišćavanje i GCMS analizu uzoraka, na europskom tržištu. Rješenje DIOXINS S3 kombinira SpeedExtractor E-914 / E-916 za ekstrakciju, GO-xHT za pročišćavanje i GCMS TQ-8040 za analizu uzoraka dioksina i PCB-ova koji su regulirani novom EU 589/2014 odredbom.

Ako želite znati više o MIURA GO-xHT i Dioxin S3:

Brošura (pdf, 55 Kb)

Kratka brošura "Dioxin and PCB determination in foodstuffs" (pdf, 403 Kb)

SpeedExtractor E-914 / E-916 i evaporacijske otopine moraju se nabaviti od strane BUCHI Laboratory Equipment.

Web stranica

GO-xHT i GCMS sustavi mogu se nabaviti od strane lokalnog Shimadzu ureda ili distribucije.

Kontakt

Tiskovne informacije

Web stranica

Top of This Page