MCERTS akreditacija

TOC-4200 ima MCERTS akreditaciju

On-line analizator ukupnog organskog ugljika, TOC-4200 dobio je MCERTS akreditaciju na temelju standarda performansi i postupaka ispitivanja postavljenih za opremu za kontinuirano praćenje vode.

MCERTS je Shema certificiranja Agencije za okoliš Engleske i Walesa (UK) za praćenje. Pruža okvir za tvrtke da zadovolje zahtjeve kvalitete. Usklađenost s MCERTS-om daje Agenciji za zaštitu okoliša povjerenje u praćenje emisija u okoliš.

MCERTS brzo postaje međunarodno zahtijevani standard performansi i pouzdanosti tvrtki i tijela širom svijeta koji žele osigurati da čine sve što mogu kako bi zaštitili okoliš oko sebe koristeći opremu s ovom akreditacijom. Uvjeti za stjecanje ovog certifikata uključuju laboratorijsko ispitivanje i tromjesečno terensko ispitivanje pod stvarnim uvjetima. TOC-4200 postigao je 100% vrijeme u neprekidnom radu u terenskom testu ističući njegovu robusnost.

TOC-4200 je jedini on-line TOC analizator koji koristi tehnologiju oksidacije katalitičkim izgaranjem, s MCERTS akreditacijom, dostupnom na tržištu. Ova tehnologija jasna je prednost za sve koji su zainteresirani za analizu vode i otpadnih voda koje imaju visok sadržaj soli, suspendiranih krutih tvari ili čestica te najsloženijih organskih spojeva.

Potvrda (MC160311 / 00) obuhvaća područja, 0-100, 0-500, 0-1000 i 0-10.000 mg / L ukupnog organskog ugljika. Iskorištavajući funkciju TOC-4200 automatske pretvorbe za određivanje KPK vrijednosti.

Top of This Page