LCMS-8050

Doživite nove performanse visoke osjetljivosti i velike brzine

UFsensitivity

UFskeniranje

   MRM aktivirano ionsko skeniranje mješavine 12 benzodiazepina (1 ng/mL svaki)

Skeniranje visoke osjetljivosti i velike brzine pri 30 000 u/s

Simultana kvantitativna i kvalitativna analiza
Simultani brzi probir 12 toksikoloških lijekova

LCMS-8050 je sposoban istovremeno dobiti i kvalitativne i kvantitativne informacije u jednoj analizi. Akvizicija se događa tako brzo da se MS/MS skeniranja i MRM mjerenja mogu izvoditi istodobno uz održavanje kvantitativne točnosti. MS/MS skeniranja su upotrebljiva i pouzdana jer čak i pri 30.000 u/s, Shimadzu koristi korak skeniranja od 0,1 u.

UFprebacivanje

Visokoosjetljiva i brza pozitivna/negativna ionizacija koja se prebacuje u 5 msec

Samo jedna minuta po analizi
Studija slučaja koji koristi brzu pozitivnu/negativnu ionizaciju

Prilikom izvođenja istodobnih pozitivnih/negativnih mjerenja iona više komponenti, dobivanje oštrih UHPLC pikova ovisi o brzoj promjeni polariteta. LCMS-8050 minimizira gubitke zbog promjene polariteta i osigurava prikupljanje dovoljnog broja točaka po piku čak i za uske pikove dobivene UHPLC-om, snimajući pikove uz izvrsnu ponovljivost.

UF-MRM

Visokoosjetljivi i brzi MRM pri 555 ch/sec

Otkrivanje ciljanih spojeva pri koncentracijama u tragovima
Simultana analiza 29 pesticida za analizu kvalitete vode

LCMS-8050 je sposoban istovremeno prikupiti 555 MRM prijelaza u sekundi uz održavanje točnosti i preciznosti. Može se snimiti dovoljan broj točaka za kvantitativne ione, referentne ione i unutarnje standarde, čak i u kromatografskim područjima s nerazdvojenim pikovima. Visoka osjetljivost LCMS-8050 omogućuje analizu na razini tragova, kao što su pesticidi u vodi za piće, bez potrebe za prethodnim ukoncentriravanjem uzorka. Ova visoka osjetljivost održava se čak i pri istovremenom snimanju više MRM kanala.

 

Više informacija o nagradama pogledajte ovdje.

 

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Kontaktirajte nas kako biste provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

Top of This Page