LabSolutions CS

LabSolutions sadrži inovativno operativno okruženje i pruža cjelovito upravljanje podacima kako bi se osigurale sigurne informacije u umreženim laboratorijima

LC i GC intenzivno se koriste u odjelima za kontrolu kvalitete te istraživanje i razvoj u širokom spektru industrija, uključujući farmaceutsku, kemijsku i prehrambenu. Zadnje vrijeme povećana je potražnja za sigurnošću hrane te analizom i mjerenjima okoliša što je rezultiralo dramatičnim povećanjem broja analiziranih uzoraka, zbog čega su se javili zahtjevi za  instrumentima i softverom koji su brži i lakši za upotrebu.

U farmaceutskoj industriji potrebno je poštivanje propisa i smjernica kao što su  CSV, Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi, smjernice ERIES i FDA 21 CFR dio 11, GMP, GLP,  te pravilno, učinkovito upravljanje instrumentima i analitičkim podacima.

Temeljem toga brže i učinkovitije upravljanje podacima i instrumentima postaje od esencijalne važnosti. LabSolutions mrežni je podatkovni sustav za analizu sposoban zadovoljiti ove potrebe.

 

LabSolutions CS

Dostupan mreži za analizu

S obzirom na to da se se svim analitičkim podacima upravlja u bazi podataka poslužiteljskog računala, LabSolutions CS može čitati podatke s bilo kojeg računala na mreži. Osim toga, upute za analizu, nadzor i upravljanje instrumentima mogu se izvoditi s računala (klijenta) koje nije povezano s instrumentima.

Štoviše, funkcije klijentskog računala izvode se na poslužitelju, a klijentska računala koja odgovaraju Windows terminal usluzi ne trebaju instalirati softver LabSolutions.

Nadalje, LabSolutions CS kompatibilan je s Citrix XenApp i Microsoft Terminal Service, te se može izvršiti naprednije upravljanje poslužiteljem.

Preporučeno za sljedeće kupce:

  • Ustanove s velikim brojem instrumenata i korisnika
  • Ustanove zainteresirane za povećanje efikasnosti postupka
  • Ustanove zainteresirane za povećanje upravljačke učinkovitosti
  • Ustanove u kojima se postojeća računala mogu koristiti kao klijentska računala

Stranica može sadržavati proizvode koji nisu dostupni u Vašoj zemlji. Molimo da provjerite njihovu dostupnost u Vašoj zemlji.

Top of This Page