Kemija, petrokemija, biogorivo i energija

 

Najvažnije industrije

Kemijska industrija jedna je od najznačajnijih industrija u svijetu. Uključena je u stvaranje proizvoda za svakodnevnu upotrebu (osnovne kemikalije, plastika, boje i premazi), hrane (gnojiva i pesticidi) te unapređenja zdravlja (farmaceutici). Osim toga, kemijska industrija je neizostavna u proizvodnji računala, goriva i maziva, kao i mnogih drugih tehničkih proizvoda. Ona je pokretač napretka ostalih industrija i područja, primjerice biologije i medicine, no isto tako i fizike te inženjerskih znanosti.  

Kvantitativna i kvalitativna analiza 

Napredak u tehnološkom "know-how-u" te povećana svijest o sigurnosti korisnika, proizvoda i zaštiti okoliša zahtijevaju tehnologije i metode koje omogućuju visoko precizne analize na brz, povoljan, precizan, pouzdan i selektivan način, čak i kod najmanjih volumena uzorka. Kroz kvantitativnu i kvalitativnu analizu jednako kao i kroz identifikaciju nepoznatih spojeva i njihovih molekularnih struktura, Shimadzu daje uvid i pruža opcije kako postupiti u daljnjim koracima.

Od samog početka povijesti korporacije 1875. godine Shimadzu u svojoj ponudi ima uređaje i alate za kemijske aplikacije. Danas kompanija ima dokazani slijed inovatitnih i "najboljih-u-klasi" sustava za kromatografiju, spektroskopiju, masenu spektrometriju, sum parameter te ispitivanje matreijala. Shimadzu polaže pravo na brojne inovacije u kemijskoj industriji i postavljanje novih standarda u analitičkoj instrumentaciji. 

Unaprijedite svoju analitičku učinkovitost 

Kroz ponudu širokog raspona provjerenih analitičkih metoda i tehnologija, primjerice praćenje plinova i kontrola kvalitete ili praćenje automatiziranih procesa, Shimadzu omogućuje svojim korisnicima da na jednostavan način unaprijede svoju analitičku učinkovitost jednako kao i pouzdanost u aplikacije iz širokog i složenog područja kemije.

 

Proizvodi

 

Pogledajte našu široku listu visokokvalitetnih proizvoda i saznajte sve informacije o SHIMADZU analitičkim instrumentima i njihovim metodama.

 

Aplikacije

 

 

 

Kako biste vidjeli koje sve aplikacije su moguće sa SHIMADZU analitičkim instrumentima, molimo Vas pogledajte u našu bazu u kojoj nudimo širok popis aplikacija, brošura sa informacijama o metodama te rješenja za aktualne, specifične, individualne ili osnovne probleme.

Registracija je besplatna i traje svega minutu! 

Više informacija pronađite na našoj Korporativnoj Web stranici  

Kontaktirajte nas