Kemija, petrokemija, biogorivo i energija

Najvažnije industrije

Kemijska industrija jedna je od najznačajnijih industrija u svijetu. Uključena je u stvaranje proizvoda za svakodnevnu upotrebu (osnovne kemikalije, plastika, boje i premazi), hrane (gnojiva i pesticidi) te unapređenja zdravlja (farmaceutici). Osim toga, kemijska industrija je neizostavna u proizvodnji računala, goriva i maziva, kao i mnogih drugih tehničkih proizvoda. Ona je pokretač napretka ostalih industrija i područja, primjerice biologije i medicine, no isto tako i fizike te inženjerskih znanosti.  

Unaprijedite svoju analitičku učinkovitost

Kroz ponudu širokog raspona provjerenih analitičkih metoda i tehnologija, primjerice praćenje plinova i kontrola kvalitete ili praćenje automatiziranih procesa, Shimadzu omogućuje svojim korisnicima da na jednostavan način unaprijede svoju analitičku učinkovitost jednako kao i pouzdanost u aplikacije iz širokog i složenog područja kemije.

Pogledajte našu široku listu visokokvalitetnih proizvoda i saznajte sve informacije o SHIMADZU analitičkim instrumentima i njihovim metodama.

Kako biste vidjeli koje sve aplikacije su moguće sa SHIMADZU analitičkim instrumentima, molimo Vas pogledajte u našu bazu u kojoj nudimo širok popis aplikacija, brošura sa informacijama o metodama te rješenja za aktualne, specifične, individualne ili osnovne probleme.

Registracija je besplatna i traje svega minutu! 

Više informacija pronađite na našoj Korporativnoj Web stranici  

  

News & Hot Topics

Application Book No 4 – Biodiesel Quality Control

Related links

Industries

Top of This Page