Karijera

Iznenađujuće drukčiji!

Čili čokolada možda nije po svačijem ukusu, no nesumnjivo otkriva potpuno novi svijet okusnog iskustva. Svojstva njenih glavnih sastojaka se međusobno savršeno nadopunjuju stvarajući nove naglaske u okusima.

Ako smatrate da entuzijazam, dodana vrijednost i uzajamni napredak nastaju kada se spoje

  • individualne vrijednosti pojedinca i tvrtke i 
  • pojedinci s kolektivnim znanjem i iskustvom otvarajući vrata sasvim novim rješenjima,

tada smo mi prava tvrtka za Vas!

Shimadzu je vodeći svjetski proizvođač visokosofisticirane analitičke i mjerne, kao i medicinske opreme, a brojne svjetske premijere i nagrade potvrda su inovativnosti i kontinuiranog razvoja Shimadzu tehnologije.

Biti Shimadzu zaposlenik znači kontinuirana naobrazba i napredak u međunarodnom poslovnom okruženju uz pozitivnu i motivirajuću radnu atmosferu, obavljanje radnih aktivnosti na najsuvremenijoj tehnologiji u neposrednoj suradnji s kupcima te posjedovanje slobode oblikovanja i realizacije inovativnih, individualnih rješenja, radi postizanja globalnog cilja - postati broj jedan izborom korisnika diljem svijeta.

Kontakt za slanje otvorenih molbi: 

ODJEL LJUDSKIH POTENCIJALA Tel. +385 1 6185 777 posao@shimadzu.hr / shimadzu@shimadzu.hr

lab4you: Shimadzu studentski program

Nudimo podršku mladim, ambicioznim znanstvenicima sa zanimljivom temom istraživačkog rada ustupanjem cijelog spektra naših vrhunskih, state-of-the-art (U)HPLC i (U)HPLC/MS-MS uređaja za završetak eksperimentalnog dijela rada u Shimadzu Laboratory World u Duisburgu, Njemačka.

Više

Shimadzu4you: Shimadzu edukativni program

Projekt "Shimadzu4you" je oblik poslovne suradnje studentskih sekcija i tvrtke Shimadzu d.o.o. osmišljen kako bi ambicioznu populaciju studenata s raznih fakulteta upoznali sa Shimadzu poslovnom misijom i strategijom poslovanja, menadžerskim pristupom i iskustvima u svakodnevnim radnim aktivnostima, ali i s našom tehnologijom i upoznali ih s radom i prednostima naših instrumenata, tj. uveli ih u Shimadzu svijet znanosti i tehnologije!

Top of This Page