Visoko osjetljivi detektori omogućuju širok spektar analiza

Visoko osjetljiva simultana analiza anorganskih plinova i nižih ugljikovodika uz dualni BID sustav

Ionizacijski detektor barijernog pražnjenja (BID ‒ 2030) univerzalni je detektor koji nudi analizu visoke osjetljivosti pomoću niskofrekventne ionizirajuće plazme. BID stvara helijsku (He) plazmu primjenjujući visoki napon na staklenu cijev od kvarca. Energija svijetlosti iz He plazme zatim ionizira ciljane komponente, ioni se prikupljaju pomoću kolektorske elektrode, a električni odziv se dobiva u obliku pikova na kromatogramu. Njegova univerzalna detekcija i visoka osjetljivost čine ga savršenim izborom za analizu anorganskih plinova i lakih ugljikovodika u ppm koncentracijama ‒. Nexis GC 30 2030 može biti opremljen s do dva BID ‒ 2030 detektora za veću produktivnost ili širu mogućnost separacije.

Visoko osjetljiva simultana analiza anorganskih plinova i nižih ugljikovodika uz dualni BID sustav

Ionizacijski detektor barijernog pražnjenja (BID‒2030)

Analiza rezidualnih otapala u farmaceuticima

Struktura mlaznice i kolektora na plameno ionizacijskom detektoru (FID ‒ 2030) optimizirana je radi poboljšanja performansi. Razina šuma također je smanjena poboljšanjem stabilnosti signalnog procesora i regulatora protoka. Rezultat je najosjetljiviji FID na svijetu. Zbog toga je Nexis GC - 2030 najbolji izbor za mjerenje rezidualnih otapala u farmaceuticima.

Analiza rezidualnih otapala u farmaceuticima uz korištenje Head Space GC, Standardna otopina klasa 1

Plameno ionizacijski detektor (FID‒2030)

Analiza hlapljivih organskih spojeva (VOCs) u otpadnim vodama

Detektor hvatanja elektrona, ECD ‒ 2010 Exceed, ima jedinstveno dizajniranu unutarnju strukturu koja štiti izvor od onečišćenja i pruža izuzetnu osjetljivost. Rezultat je detektor koji će trajati duže između čišćenja kako bi osigurao veću produktivnost i maksimizirao ROI.Analiza hlapljivih organskih spojeva (VOCs) u otpadnim vodama uz korištenje Head Space GCDetektor hvatanja elektrona (ECD‒2010 Exceed)

Analiza organofosfornih pesticida u hrani

Plameno fotometrijski detektor (FPD ‒ 2030) ima optimizirani oblik plamena i napredniji dvostruki sustav fokusiranja, što rezultira najosjetljivijim FPD * na svijetu. Sposoban je detektirati ultra niske razine organofosfornih pesticida u hrani s većom osjetljivošću.

Splitless analizaof standarda organofosfornih pesticida koncentracije 5 μg /L 

Plameno fotometrijski detektor (FPD‒2030)

Top of This Page