''Heart-Cut'' sustav

Serija napredne tehnologije protoka za točniju identifikaciju i veću produktivnost

Heart-Cut System

Potpuno odvajanje i kvantitativno određivanje specifičnih spojeva može biti teško u uzorcima koji sadrže mnogo spojeva. U takvim složenim matricama može se primijeniti „heart-cut“ metoda koja koristi dvije kolone s različitim karakteristikama separacije kako bi se učinkovito odvojili i kvantificirali specifični spojevi.

Shimadzu „heart-cut“ sustav je model s jednom pećnicom koji sadrži uređaj za prebacivanje iz MDGC / GCMS-2010 serije zs maksimalni kapacitet odvajanja.

Ovaj sustav preporučujemo u situacijama kada nije potrebna visoka sposobnost separacije kao kod MDGC / GCMS-2010 serije.

Glavne primjene

  • Analiza specifičnih komponenti u uzorku koji sadrži više matrica
  • Petrokemikalije (benzin, lako ulje, kerozin, itd.) -> Analiza bioetanola pomoću „heart- cut“ sustava
  • Analiza mirisa (hrana, piće itd.)
  • Optički izomeri
  • Analiza separacije pikova skrivenih glavnim komponentama
  • Fine kemikalije
  • Analiza nečistoća u sirovim sastojcima
  • Analiza onečišćivala u uzorcima iz okoliša

Namjenski softver za jednostavno postavljanje složenih analitičkih uvjeta

Namjenski softver pojednostavljuje postavljanje uvjeta separacije i vremena prebacivanja za ciljane komponente. Operacija sinkronizirana s GCsolution i GCMSsolution također omogućuje učinkovito postavljanje GC / GCMS postavki.

Softver Advanced Flow Technology dostupan je besplatno. Posjetite web-lokaciju za preuzimanje

*Budući da se „heart-cut“ sustav sastoji od jedne pećnice, ona ne dopušta samostalno programiranje svake temperature pećnice, za razliku od višedimenzionalnog sustava.

*Temperatura druge kolone je ista kao i prve kolone. Učinkovitost separacije primjenom „heart- cut“ sustava može biti inferioran u odnosu na MDGC / GCMS-2010 seriju jer ''heart-cut'' sustav ne može optimizirati postavke temperature za drugu kolonu.

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Molimo kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

Top of This Page