HS-20 serija za ''headspace'' analizu

Revolucionarni sustav iznimne učinkovitost i jednostavan za korištenje

Serija HS-20 je optimalno rješenje za analizu hlapljivih komponenti. Seriju HS-20 karakterizira vrhunska učinkovitost, a jednostavan dizajn prilagođen korisniku podržava sve vrste analiza, od istraživanja do kontrole kvalitete.

HS-20 serija za ''headspace'' analizu

Značajke

1. Izvrsne performanse
  • Velika reproducibilnost
  • Mali prijenos uzorka (''carryover'')
  • Rad na visokim temperaturama
2. Dizajn prilagođen korisniku
  • Postolje za uzorke prilagođeno korisniku
  • Jednostavno održavanje
3. Izvrsna mogućnost nadogradnje
  • Filter s elektroničkim hlađenjem (''trap'' model)
  • Opcija za čitanje barkoda

1. Izvrsne performanse

Visoka reproducibilnost i niska razina prijenosa uzorka (engl. carryover) osiguravaju pouzdanu kvantifikaciju. Osim toga, peć s maksimalnom temperaturom od 300 °C omogućuje analizu spojeva s visokim vrelištem.

Velika reproducibilnost

Serija HS-20 postiže visoku reproducibilnost zahvaljujući kontroli protoka putem pneumatskog regulatora protoka (Advanced Flow Control: AFC ™ sustav) i mehanizma koji omogućuje vijali s uzorkom ulazak u pećnicu s donje strane. Sukladno tome, ovaj sustav osigurava manje gubitke topline i održava visoku toplinsku stabilnost tijekom preklapajućih analiza.

High Reproducibility

Mali prijenos uzorka (''carryover'')​

Kratka i inertna linija uzorka rezultira iznimno niskim prijenosom (engl. carryover). Na taj način spriječavaju se rezidue, čak i pri korištenju octene kiseline i drugih polarnih spojeva, što omogućuje vrlo pouzdanu analizu. (predstojeći patent)

Low Carryover

Rad na visokim temperaturama

S pećnicom čija je maksimalna temperatura 300 °C i jednostavnom inertnom linijom za uzorke, serija HS-20 omogućuje analizu spojeva s visokom temperaturom vrelišta. Ciklički siloksan je sirovi silikonski materijal čiji tragovi ostaju u uljima, tekućoj gumi i drugim proizvodima. Budući da je ciklički siloksan hlapljiv, potencijalno može uzrokovati probleme prilikom kontakta s elektroničkim dijelovima, tako da je praćenje njegove koncentracije vrlo važno. Serija HS-20 omogućuje mjerenje svega, od cikličkog siloksana do estera ftalata pri istim uvjetima.

High-Temperature Compatibility

2. Dizajn prilagođen korisniku

Jednostavno postavite uzorke na odgovarajuće postolje jednostavnog dizajna. Isto tako, igla, petlja za uzorke, filter i drugi potrošni materijal mogu se lako zamijeniti s gornje strane instrumenta.

User-friendly sample tray

Postolje za uzorke prilagođeno korisniku

HS-20 postolje za uzorke je 20 cm više od stola zbog čega je uvijek vidljivo. Time se olakšava postavljanje uzorka na odgovarajuće mjesto unutar postolja.

Osim toga, vijale od 10 mL i 20 mL mogu se smjestiti i analizirati istovremeno, bez potrebe za posebnim dodacima. Nadalje, opcionalni čitač barkodova omogućuje kontrolu uzoraka pomoću barkoda.

Easy Maintenance

Jednostavno održavanje

Dizajn serije HS-20 omogućuje laku zamjenu igala i petlja za uzorak te druga održavanja na gornjoj strani instrumenta.

Čak i ako linija za uzorke postane onečišćena uzorcima visoke koncentracije, od sada se može zamijeniti i sam cjevovod.

Također, kapilarna kolona i GC jedinica za injektiranje dijele priključne spojeve, što omogućuje jednostavnu zamjenu kolona.

Ovaj vrhunski dizajn smanjuje vrijeme zastoja u radu tijekom održavanja i poboljšava laboratorijsku produktivnost.

3. Izvrsna mogućnost nadogradnje

S „trap“ modelom, koncentriranje ''headspace'' plina omogućuje analizu komponenti u tragovima, poput plinova oslobođenih iz određenih dijelova i materijala.

Opcionalni čitač barkodova omogućuje kontrolu uzoraka putem kromatografskog podatkovnog sustava.

Koncentriranje uzoraka

„Trap“ model HS-20 opremljen je filterom s elektronskim hlađenjem koji koncentrira ''headspace'' plin, čime se omogućuje analiza visoke osjetljivosti. Korištenjem hidrofobnog Tenaxa, model ''trap'' omogućuje analizu spojeva s niskom temperaturom vrelišta koncentriranjem u spojeve s visokom temperaturom vrelišta u uzorcima koji sadrže vlagu.

Datoteke metoda olakšavaju prebacivanje između ''trap'' i konvencionalnih načina rada u kojima se koristi petlja za uzorak. Dva načina rada mogu se kombinirati čak i u kontinuiranoj analizi putem skupne obrade.

Analiza visoke osjetljivosti mirisnih komponenata u kavi

U kombinaciji s GCMS-om, visoko-osjetljivi filter s elektronskim hlađenjem omogućuje kvalitativnu i kvantitativnu analizu mirisnih komponenata u tragovima koje se ne mogu detektirati konvencionalnim injektorom za injektiranje iz plinske faze (engl. ''headspace'').

High-Sensitivity Analysis of Fragrance Components in Coffee

Skupna analiza hlapljivih organskih spojeva u otpadnim vodama

Zahvaljujući visokoj termičkoj stabilnosti i inertnoj liniji za uzorke, serija HS-20 može mjeriti hlapljive organske spojeve (HOS) u otpadnim vodama s visokom ponovljivošću. Prijenos uzorka je minimalan, tako da se postolje za uzorke, kapaciteta 90 uzoraka, može učinkovito iskoristiti.

Batch Analysis of VOCs in Wastewater

Vodena otopina USP467 klase 2A / 2B farmaceutskih ostatnih otapala

U kombinaciji s robusnim GC detektorom, sustav se može koristiti za kontrolu kvalitete koja zahtijeva visoku kvantitativnu točnost. Sljedivost je zajamčena funkcijom provjere curenja svih uzoraka i funkcijom digitalizacije dnevnika.

Aqueous Solution of USP467 Class 2A/2B Pharmaceutical Residual Solvents

Opcija za čitanje barkoda

Analysis of blood and other samples in the forensic field requires a system that not only offers Analiza krvi i drugih uzoraka u forenzičkom području zahtijeva sustav koji ne samo da nudi izvrsne performanse, već i eliminira operativne pogreške. HS-20 serija svojim jednostavnim dizajnom sprječava pogreške, dok čitač barkodova bilježi zapise kako bi značajno poboljšao sljedivost.

Aqueous Solution of USP467 Class 2A/2B Pharmaceutical Residual Solvents

Instrument se može kontrolirati pomoću podatkovnog sustava LabSolutions koji je sukladan CFR Part 11, čime osigurava sljedivost parametara analize. Osim toga, nakon završetka analize djeluje funkcija automatskog isključivanja, čime se štedi električna energija i plin nosioc. (Uz LabSolutions LC/GC, nije podržan uz GCMS softver.)

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Molimo kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

Top of This Page