HS-10 jedinica za headspace analizu

Ekonomičan model opremljen funkcionalnostima potrebnim za headspace analizu

Rezidualna otapala u lijekovima strogo su kontrolirana, a razvrstana su u razrede od 1 do 3, ovisno o riziku koji predstavljaju za ljudsko zdravlje. GC metoda koja je propisana u USP460 koristi se za analizu rezidualnih otapala. Postupak A klase 1 zahtijeva S/N omjer ≥5 za 1,1,1-trikloroetan i S/N omjer ≥3 za sve pikove, dok klasa 2A zahtijeva rezoluciju≥1.0 za acetonitril i metilen klorid. HS-10 zadovoljava sve ove zahtjeve.

HS-10 headspace jedinica vrlo je ekonomična, ali je opremljena naprednim značajkama kao što su funkcija miješanja i mogućnost prethodnog zagrijavanja  u bočicama s uzorkom koje čekaju na analizu. Ovaj je instrument je savršena platforma za analizu rezidualnih farmaceutskih otapala i VOC-a u tragovima u otpadnim vodama.

Značajke

Izvrsna reproducibilnost

Primjenom HS-10 postiže se visoka reproducibilnost površina, zahvaljujući točnosti (Elektronska kontrola protoka - AFC i APC), i termostatskom postolju za vijale sa jednolikom temperaturnom distribucijom.

Temperatura termostatirane komore za vijale je jednolika, zbog čega nema razlike u ekvilibraciji između plina i tekućine ovisno o poziciji vijale.

Reproducibilnost za 0.4 % etanol 2.0 % (n = 10)

Preklapanje GC analize i pripreme za injektiranje idućeg uzorka

Tijekom GC analize, HS-10 će preuzeti sljedeću vijalu spremnu za injektiranje i postaviti je u komoru za zagrijavanje. Prema tome, inkubacija se provodi određeno vrijeme, a uzorak je spreman za injektiranje kada prethodna GC analiza završi.

Funkcija miješanja

HS-10 jedinica je opremljena funkcijom miješanja vijala potresanjem. Ova funkcija omogućuje brže postizanje ekvilibrija što štedi vrijeme i povećava produktivnost. 

Vijale se miješaju potresanjem gore-dolje.

Kompatibilan s LabSolutions intuitivnom programskom podrškom

LabSolutions LC/GC softver integrira konvencionalne programe LCsolution i GCsolution. S funkcijom kontrole korisnika i audit trail funkcijom za parametre metode, LabSolutions je sukladan s velikim brojem propisa uključujući direktive povezane s FDA 21 CFR, pt. 11.

Samo za potrebe istraživanja. Nije za uporabu u dijagnostičkim postupcima. Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Molimo kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

Top of This Page