GC-2014

Standardni plinski kromatograf za široku upotrebu uz primjenu kapilarnih i pakiranih kolona

GC-2014

Standardni plinski kromatograf za široku upotrebu uz primjenu kapilarnih i pakiranih kolona.

Izvedba je podignuta na višu razinu

Serija GC-2014 opremljena je naprednom tehnologijom regulacije protoka (AFC) koja je preuzeta iz serije GC-17A i serije GC-2010. Ova digitalna kontrola standardna je ne samo za kapilarne kolone, već i za pakirane kolone. Precizna regulacija protoka preko AFC-a ima višu razinu ponovljivosti retencijskih vremena i površina pikova, što omogućuje precizniju analizu.

Detektori su potpuno redizajnirani, s ugrađenim dizajnom detektora GC-2010 za kapilarne analize i dizajnom GC-14 za pakirane kolone. Jedinica TCD-2014 idealna je za analize na pakiranim kolonama, a koristi dizajn poludifuzijske ćelije iz TCD-14 modela. Novodizajnirani FPD-2014 koristi prednosti holopotalne konstrukcije FPD-2010.

Jednostavniji za razumijevanje, jednostavniji rad

Veliki LCD zaslon prikazuje kromatograme i parametre metoda. Grafički skočni zaslon omogućuje jasno upravljanje instrumentom i minimizira mogućnost pogreške. Ugrađena funkcija za pomoć gotovo eliminira potrebu prethodne edukacije za rad na instrumentu.

Samodijagnostika validira instrument prije injektiranja. Redovita dijagnostika spriječava neočekivane zastoje u radu.

Mogućnost nadogradnje za široki raspon analiza

GC-2014

Zamjena kolone je lakša u većim pećnicama za kolonu

Odaberite između četiri vrste injektorskih jedinica i pet tipova detektora prema ciljanim spojevima i svrhi analize. Modularne jedinice za injektiranje, detektori i auto-injektori mogu se jednostavno nadodati nakon instalacije osnovne jedinice u Vaš laboratorij. Istovremeno se mogu instalirati tri jedinice za injektiranje i četiri detektora.

Učinkovito iskorištenje kolone održava se upotrebom kolona od 40-milimetarskog stakla kao Shimadzu GC-7, 9, 12, 14, 15 i 16 serije.

Cijela linija injektorskih jedinica i kompaktnih detektora visoke osjetljivosti

Jedinice za injektiranje DINJ-2014

Dvostruko pakirana injektorska jedinica

Dizajnirana za dvostruke FID i TCD analize. Budući da se za dva prolaza protoka koristi jedan priključak za kontrolu temperature, oni se računaju kao jedna grijana zona.

SPL-2014 Split/Splitless injektorska jedinica

Standardna jedinica za vrlo brzu analizu na koloni malog promjera. Funkcija štednje plina ograničava ukupnu potrošnju plina. Visokotlačno injektiranje je dostupno kao standard.

SINJ-2014 Jednostruko pakirana injektorska jedinica

Ovo je specijalizirana jedinica za injektiranje uzoraka uz uporabu s ECD detektora ili drugih detektora visoke osjetljivosti.

WBI-2014 Jedinica za izravno injektiranje

Uključuje tok za ispiranje septe čime se ograničava pojava povlačenja (engl. tailing) otapala. Korištenje istih staklenih inserata kao kod ''splitless'' analize pojednostavljuje odabir potrebnih djelova (patentirano).

Detektori

FID-2014

Plameno ionizacijski detektor

Sadrži standardne funkcije automatskog paljenja i ponovnog paljenja. Instalacijom APC ili solenoidnog ventila, funkcija povratne veze prekida opskrbu plinom prilikom gašenja vodika. Općenito se koristi za detekciju organskih spojeva s vodik-ugljik vezom. Dostupna je jednostruka i dvostruka FID izvedba.

TCD-2014

Detektor toplinske vodljivosti

TCD-2014 je ćelija poludifuzijskog tipa koja smanjuje kontaminaciju i povećava vijek trajanja ćelije. Uključuje automatski sklop za zaštitu filamenta. TCD-2014 koristi se za analizu anorganskih plinova i koncentriranih organskih spojeva.

ECD-2014

Detektor hvatanja elektrona

Ova ćelija je vrlo slična ECD-14, stoga se dodatni izvori zračenja mogu dijeliti. Ovaj se detektor koristi za analizu elektrofilnih spojeva. Poboljšana izolacija ćelija i smanjena kontaminacija osiguravaju veću osjetljivost.

FPD-2014

Plameno fotometrijski detektor

FPD-2010, sustav mlaznica je unaprijeđen kako bi se mogao primijeniti za analize na pakiranim kolonama uz zadržavanje visoke osjetljivosti. FPD-2014 je kompaktnog dizajna uz visoku maksimalnu temperaturu (350 ֯C). Ovaj se detektor koristi za analizu organskih sumpornih spojeva i organskih fosfornih spojeva kao što su rezidue pesticida i spojevi neugodnog mirisa.

FTD-2014

Plameno termionski detektor

Analiza na pakiranim kolonama podržana je na FTD-2014 koristeći FTD-14 mehanizam i kolektore iz oba FTD-14 i -17. Koristi se za analizu organskih dušikovih spojeva i organskih fosfornih spojeva kao što su rezidue pesticida.

FTD-2014C

Plameno termionski detektor

Specijalizirani detektor kapilarnog tipa koristi mehanizam FTD-2010. Koristi se za analizu organskih dušikovih spojeva i organskih fosfornih spojeva kao što su rezidue pesticida. Nova konstrukcija kolektora omogućuje zamjenu bez alata. Opcionalni set za regeneraciju alkalnog izvora smanjuje tekuće troškove.

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji.
 
Molimo kontaktirajte nas kako bi provjerili dostupnost.

Top of This Page