Mogućnost nadogradnje omogućuje širok raspon primjena

Funkcija povlačenja (vraćanja) uzorka
 

Pomoću funkcije povlačenja (vraćanja), razdvojeni uzorci desorbirani iz epruvete i uvedeni u GC-MS još jednom se zadržavaju u epruveti. Čak i ako se pojavi problem, uzorak se može ponovno izmjeriti, tako da se s lakoćom mogu analizirati i dragocjeni uzorci u tragovima. Pored toga, pomoću TD-30R, cijev se nakon desorpcije brzo hladi, tako da se mogu vratiti čak i komponente s niskom temperaturom vrelišta.

Točna kvantitativna analiza uz funkciju automatskog dodavanja unutarnjeg standarda
 

TD-30R može automatski dodati plinoviti unutarnji standard u epruvetu s uzorkom. Mogu se dobiti i visoko pouzdani kvantitativni rezultati, čak i za analizu komponenata u tragovima.

Pouzdano upravljanje uzorcima uz funkciju čitanja barkoda
 

TD-30R može biti opcionalno opremljen funkcijom čitanja barkoda. Barkod ispisan na epruveti može se automatski očitati, a informacije o epruveti i uzorcima zabilježava odgovarajući softver. Nadalje, uvjeti analize pojedine epruvete mogu se lako provjeriti.

Podržava epruvete za uzorke od raznih proizvođača 

Serija TD-30 podržava epruvete za uzorke (veličina: 1/4 "× 3,5") raznih proizvođača. Korisnik može odabrati optimalnu cijev koja će odgovarati primjeni. Osim toga, mogu se koristiti TD cijevi koje kupac već ima.

Top of This Page