Sustav za razdvajanje između više detektora

Serija ''napredne tehnologije protoka'' (AFC) za točniju identifikaciju i veću produktivnost

Detector Splitting System

Ovaj sustav za razdvajanje između više detektora dio je serije ''napredne tehnologije protoka'' (AFC) u uređajima s kapilarnim kolonama. Ovaj sustav uključuje hardver i softver koji korisniku omogućuje jednostavnu instalaciju, optimizaciju i rad GC sustava koji se sastoji od jednog injektiranja i analitičke kolone podijeljenog na više detektora.

Upotrebljava inertni uređaj s niskim adsorbentom

Uređaj za razdvajanje između više detektora koristi dijelove koji imaju mali mrtvi volumen i obrađeni inertni premaz u kanalima kroz koje prolazi uzorak. U kombinaciji s visokopreciznim digitalnim regulatorom protoka, uređaj postiže razdvajanje između više detektora s visokom ponovljivošću.

Softver olakšava postavljanje kompliciranih analitičkih uvjeta

Ovaj specijalizirani softver omogućuje jednostavan razvoj optimalnih analitičkih uvjeta za određenu analizu. Ne zahtijeva postavljanje početnih uvjeta vezanih uz restriktore ili detektore. Nakon određivanja analitičkih uvjeta, možete spremiti parametre kao datoteku unutar GCsolution ili GCMSsolution softvera.

 

Letak (Sustav za razdvajanje između višestrukih detektora)(824KB)

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Molimo kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

 

Top of This Page