Benchtop linearni MALDI‒TOF maseni spektrometar

Primjeri rješenja
 

Kompatibilan s FlexiMass™ serijom formata mikroskopskih postolja za uzorke, koji pružaju istraživačima razne mogućnosti, ovisno o eksperimentalnom procesu rada. Pojedinačno barkodirano, jednokratno FlexiMass™-DS postolje za uzorke pruža prikladno rješenje za rutinske ili definirane radne tijekove. Jednokratnost i spremnost za uporabu uklanjaju potrebu za čišćenjem, kao i rizik od prenošenja. Alternativno, postolje nehrđajućeg čelika koje se može višekratno upotrijebiti, pruža ekonomično, dugoročno rješenje za pripremu uzoraka.

 

Čitač barkoda 

Integrirani čitač barkodova (patentiran) u MALDI ‒ 8020 automatski skenira barkod postolja za uzorke tijekom uvođenja uzorka. LED na prednjoj ploči pokazuje kada je barkod uspješno očitan.

TrueClean™ automatizirano čišćenje izvora

Za održavanje performansi instrumenata s vremenom, MALDI ‒ 8020 ima široku - provrtnu ion optiku - značajka koja se koristi na našim postojećim MALDI‒ TOF proizvodima - koja minimizira rizik od onečišćenja izvora te pruža robusnu platformu. Kako bi se maksimalno produžilo vrijeme rada, sustav je opremljen TrueClean - automatiziranim, brzim (<10 min) UV-baziranim čišćenjem izvora, koje se može koristiti za čišćenje ekstrakcijske elektrode na licu mjesta bez probijanja vakuma instrumenta.

Analiza polimera: polikarbonat iz CD-a (zeleni spektar) i standard polikarbonata (narančasti spektar). Uložak: prošireni prikaz označenog područja.

Analiza klorheksidin glukonata u otopini za ispiranje usta. Uzorak je pripremljen s MALDI matriksom bez čišćenja ili razrjeđivanja. Prilog: prošireni prikaz koji pokazuje vrh pri 505,2 m / z.

Omogućuje usklađenost sa 21 CFR Dio 11

Softver djeluje pod nadzorom softvera MALDI Solutions ™ s centraliziranom i sigurnom Microsoftovom SQL bazom podataka koja se može koristiti za pohranjivanje svega, od popisa uzoraka i prikupljanja parametara setova do stečenih MALDI podataka. Sustavom upravlja Administrator, a prilagodljivi korisnički profili pružaju kontrolu nad pristupom bazi podataka i radom instrumenta. Uz cjelovit revizijski trag, softver pruža alate za pomoć u postizanju usklađenosti s 21 CFR, Dio 11, sa regulatornim propisima.

Top of This Page