Sustav za povratno ispiranje (''backflush'')

Serija napredne tehnologije protoka smanjuje vrijeme analize

Backflushing

Sustav za povratno ispiranje (''backflush'') smanjuje vrijeme analize promjenom smjera protoka plina nosioca za povratno ispiranje nehlapljvih tvari ili tvari koje se kratko zadržavaju u koloni kroz otvor za injektiranje nakon ispiranja ciljanih spojeva. Skraćuje vrijeme analize i poboljšava produktivnost. Štoviše, smjer elucije komponenti s visokom temperaturom vrelišta koje nisu ciljane komponente je obrnut, tako da se takvi spojevi ispuštaju iz odvojenog otvora, čime se sprječava kontaminacija kolone i pomaci retencijskog vremena. Sustav povratnog ispiranja (''backflush'') prikladan je za primjene gdje je elucija svih komponenti u kapilarnoj koloni dugotrajna, ali ciljane komponente se eluiraju u relativno kratkom vremenu.

 

Namjenski element za ispiranje

Ova komponenta ima mali mrtvi volumen i deaktiviranu unutarnju površin u kanalima uzorka. Može se kombinirati s visokopreciznim digitalnim regulatorom protoka kako bi se postigla analiza s povratnim ispiranjem s visokom ponovljivošću. Element sadrži zamjenski umetak koji smanjuje troškove održavanja. U slučaju interne kontaminacije elementa (prikazan ovdje u crvenom krugu), zamijenite samo unutarnji umetak. Troškovi održavanja su smanjeni jer ne treba zamijeniti cijeli element.

Backflush Exclusive Element

Backflush programska podrška

Dostupan je i softver koji olakšava postavljanje uvjeta analize. GCsolution i GCMSsolution metode mogu se učitati za provjeru uvjeta analize backflush-a, a dobiveni uvjeti analize mogu se spremiti kao metoda. Problematično određivanje početka povratnog ispiranja može se postaviti kada se odnosi na kromatogram na koji je učitana podatkovna datoteka.

Backflushing Software

Ovaj softver možete besplatno preuzeti s sljedeće web-lokacije:

Preuzimanje softvera za naprednu tehnologiju protoka

Ova stranica može sadržavati reference na proizvode koji nisu dostupni u vašoj zemlji. Molimo kontaktirajte nas kako bismo provjerili dostupnost ovih proizvoda u vašoj zemlji.

Top of This Page