Aplikacije

Toksični spojevi u zraku

Uzorkovanje zraka je dugotrajan proces,a ukoliko analiza ne uspije, ponovno mjerenje može biti skupo. Rizik od neuspješne analize može se umanjiti korištenjem TD-30R funkcija za vraćanje i funkcije automatskog dodavanje unutarnjeg standarda.

Sa svojim širokim dinamičkim rasponom, TD-GC-FID sustav osigurava niske troškove rada i može istovremeno mjeriti više komponenti.

Difuzni plinovi

Serija TD-30, koja sadrži kratku prijenosnu liniju bez hladnih točaka, optimalna je za SVOC mjerenja. S obzirom na nizak pozadinski šum, može se provesti analiza spojeva u tragovima, uključujući mjerenje difuznih plinova pomoću komore i mjerenje zraka unutar čiste prostorije.

Simultana analiza SVOC standardnih uzoraka

Termalna ekstrakcija

Kod VDA278, metode za mjerenje difuznih plinova za dijelove automobila, cijev se napuni uzorkom, a zatim zagrijava na 100 ° C prije mjerenja VOC-a. Nakon toga uzorak se uklanja, epruveta se zagrijava na 280 ° C i mjere se prikupljeni SVOC. Budući da  je omogućen lak pristup cijevima na postolju za uzorke TD-30, postupak je jednostavan.


Neugodni mirisi iz proizvoda

Visoko ponovljiva regulacija plina nosioca zahvaljujući naprednom regulatoru protoka (AFC) omogućava kvalitativnu analizu i polukvantitativnu analizu nepoznatih pikova u kombinaciji s bazom podataka koja sadrži retencijske indekse.

Top of This Page