Koncept ANALITIČKE INTELIGENCIJE

  • Automatizirane funkcije podrške koje koriste digitalnu tehnologiju, poput M2M, IoT i umjetne inteligencije (AI), koje omogućuju veću produktivnost i maksimalnu pouzdanost.
  • Omogućuje sustavu da sam sebe nadzire i dijagnosticira, rješava sve probleme tijekom prikupljanja podataka bez korisničkog unosa i automatizira rad kao da njime upravlja stručnjak.
  • Podržava prikupljanje visokokvalitetnih, ponovljivih podataka i bez posebnih vještina operatera za rutinske, ali i za složenije programe.  
 
 
 
 
 
 
 

Obuhvat Analytical Intelligence™ marke


Nexera series

HPLC/UHPLC/SFC sustavi

- Iskusite nova mjerila - Serija „Nexera“ je dio obitelji HPLC sustava koja s dodatnim AI i IoT poboljšanim funkcijama postavlja standarde nove industrije.

i-Series

HPLC/UHPLC/SFC sustavi

Novi, integrirani LC sustav „i-Series“ odražava izvrsne performanse svog prethodnika, istovremeno zadovoljavajući potrebu učinkovite automatizacije.


Nexis SCD-2030

GC komponente & dodaci

Nexis™ SCD-2030 je sustav sljedeće generacije za otkrivanje kemiluminescencije sumpora. Dramatično poboljšana osjetljivost i pouzdanost, izvrsna održivost i funkcije automatizacije poboljšat će laboratorijsku produktivnost.

 

UV-i Selection

UV-Vis-NIR spektroskopija

Ovi su proizvodi opremljeni softverom LabSolutions UV-Vis, koji omogućuje veću produktivnost, jednostavniji rad i bolje upravljanje podacima.


LCMS-8060NX

Trostruki kvadrupol LC-MS/MS

LCMS-8060NX je trostruki kvadrupolni spektrometar mase s osjetljivošću i brzinom detekcije svjetske klase. Ističe se povećanom robusnošću i lakoćom upotrebe, kao i analitičkom inteligencijom kako bi maksimizirao rezultate Vašeg laboratorija.


ELSD-LT III

LC komponente & dodaci

Detektor rasipanja svjetlosti isparavanjem (ELSD) univerzalni je detektor opće namjene koji čak može otkriti komponente bez UV apsorpcije, poput ugljikohidrata, lipida, tenzida i sintetičkih polimera.

AOC-30 Series

GC komponente & dodaci

Današnji se laboratoriji suočavaju sa sve većom potražnjom za postizanjem kvalitetnijih rezultata u najkraćem mogućem vremenu. AOC-30 dizajniran je za rješavanje ovih problema te pruža laboratoriju praktično rješenje koje je pristupačno, jednostavno i lako se koristi.

 
 
 
Top of This Page